[Kiedy] 31 sierpnia 2013
O której? [Godzina jeszcze nie znana ]
Masz ciekawe auto, oldtimera lub nowe salonowe cacko podkręcone do granic możliwości? A może posiadasz wyjątkowy motocykl? Zapraszamy na spot VAG PMI CLUB, gdzie masz szanse wziąć udział w paradzie przez miasto, która będzie poprzedzać otwarcie pierwszej edycji biegu "Międzychodzka dziesiątka"
Możesz także wziąć udział w samym biegu! wystarczy wejść w podany niżej link i wysłać zgłoszenie w zakładce "Zapisy Online". Gorąco zapraszamy!
http://www.miedzychodzka10.pl/
Patronat medialny więc pewnie znajdziemy się gdzieś w mediach
A o 20:00 wracamy na koncert zespołu Strachy na lachy
Więcej info na http://www.nowymiedzychod.pl/ i http://www.miedzychodzka10.pl/
Ją postaram się i biegać i jechać.. Żartuje tylko jechać..
Brawo dla adminów że w ogóle ktoś dodał to wydarzenie na forum a nie tylko na Facebook'u ja jeżeli przejdę selekcje to pojadę a spot jeżeli świat się nie zawali to zaliczam obowiązkowo jak każdy
I jeszcze w planach kajaki
Zapraszamy na paradę przez miasto która odbędzie się 31.08.2013 tuż przed otwarciem pierwszego ogólnopolskiego biegu pod nazwą "Międzychodzka dziesiątka" wystarczy wysłać zgłoszenie ze zdjęciami swojego auta lub motocyklu na naszego maila vagpmiclub@wp.pl w temacie wpisując PARADA. Przez cały dzień będzie pełno atrakcji w Międzychodzie, a wieczorem odbędzie się koncert zespołu Strachy na Lachy.
Info:
www.facebook.com/events/540822639309142
www.miedzychodzka10.pl
www.nowymiedzychod.pl
Zapraszamy!
Też muszę wysłać?
Ja wysłałem żeby nie było że po znajomości czy coś
To pewnie będzie gdzieś w okolicach godzin południowych lub wczesnopopołudniowych więc wtedy z parady odpadam bo będę siedział długo w pracy ale na ognisko pewnie zdążę czy co tam ma być
Ta, fajnie, miały być kajaki ale 7 osób chętnych oczywiście a musiało być minimum 20 osób
dziadzia - Słoneczko albo teściu SAM-WIESZ-KOGO bez nazwisk bo akurat tobie się źle kojarzy ostatnio :]
SAM-WIESZ-KOGO... Barthezz jebłem ale masz racje, ja na kajaki bym się porwał ale nie mam pewności że mógłbym skoro mogę np do 17 w pracy siedzieć tego dnia, może jest więcej takich osób które nie chcą się deklarować żeby nie nawalić i nie być później tymi najgorszymi czaisz men???
Aaa... I osobiście uważam, że ognisko to bardzo dobry pomysł, ostatnie było ekstra, teraz może być jeszcze lepiej więc chyba tylko trzeba wybrać miejsce i bez zastanowienia się zameldować na miejscu
Startujemy o 10:00 na stanicy Od 10:00 zaczynamy pokaz aut i motocykli
Po pokazie ruszamy o 11:30 pod eskortą policji na miejsce startu biegu jedziemy trasą biegu otwierając go pokazową rundą Po przejeździe wracamy na stanice gdzie będzie można zakupić pyszną grochówkę lub kiełbaskę z Grilla
A nasze maszyny zostawimy na czas biegu do oglądania kibicom rodzinom i biegaczom przybyłym na bieg
NA PLAC WPUSZCZAMY TYLKO ZGŁOSZONE AUTA DO UDZIAŁU W PARADZIE
Do parady dołączy Międzychodzki klub Junaka